www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 15 відвідувачів

380 грн./доба

Набережна Леніна, 20
Кімнат - 2

Велика двокімнатна сталінка в районі вул. Московській. В

Велика двокімнатна сталінка в районі вул. Московській. У спальні стоїть велика нова ліжко з ортопедичним матрацом. Шикарний вид з вікон на міст і річку. В квартирі автономне опалення, всі необхідні меблі та техніка. Поруч вокзали, Міст-сіті, Цум і тд.
Власник: Ира, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06806

450 грн./доба

вул. Фучика, 15
Кімнат - 1

Квартира знаходиться в елітному районі міста! Мається спектр

Квартира знаходиться в елітному районі міста! Мається спектр додаткових послуг. Існує гнучка система знижок для клієнтів знімають квартиру більше 3 діб. Надаються документи про оплату.
Телефони
Код оголошення 03-06818

450 грн./доба

пр-т К. Маркса, 54
Кімнат - 2

Квартира розташована в самому серці Дніпропетровська,

Квартира розташована в самому серці Дніпропетровська, навпаки Гранд Готель Україна, ТЦ "УКРАЇНА", ТРЦ "Гранд Плаза", ЦУМ, поруч ресторани, банки. Простора двокімнатна квартира - студія (більше 60 кв.м.), стелі 3,5 метра, розташована на 4-му поверсі 6-поверхового будинку (будинок з ліфтом). У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: вбудована кухонна техніка, кондиціонер, колонкою автомат, 2 телевізори, супутникове ТБ, інтернет, мікрохвильовка, фен, праску.
У...
Телефони
Код оголошення 03-06795

210 грн./доба

вул. Телевізійна, 2
Кімнат - 1

Сучасна квартира на Гагаріна за колишнім "Оріоном". Тихий

Сучасна квартира на Гагаріна за колишнім "Оріоном". Тихий двір, поруч стоянка, хороші сусіди. В квартирі є вся необхідна меблі та техніка, дуже зручний диван, є розкладачка. До центру міста на маршрутці близько 15 хвилин, до вокзалу 20 хвилин.
Власник: Ира, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06740

500 грн./доба

пр-т Гагаріна, 102
Кімнат - 2

Елітна квартира з новим євро-ремонтом, з усім необхідним

Елітна квартира з новим євро-ремонтом, з усім необхідним для відпочинку. У квартирі італійські меблі, джакузі, кондиціонер, нова побутова техніка. Система знижок.
Власник: valentin, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-06830
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/